Hotell rum Varberg Okens B&B

Våra fyra rumstyper

På Okéns Bed & Breakfast har vi 16 hotellrum uppdelade på 4 olika rumstyper.
Alla våra rum har egen dusch, toalett, HD-tv och WiFi. Rummen är ljusa och romantiskt inredda, flera av dem med himmelsäng och alla har sin egen lite personliga stil. Rummen är fördelade på 3 våningar utan tillgång till hiss.


Petit
Våra petitrum är något mindre i storlek och har en 140 x 200 säng. Rummen ligger mot gårdssidan och inget av rummen har plats för extrasäng. Vi har totalt 4 standardrum på hotellet och de finns på bottenplan, 1:a och 2:a våning.

Boka >


Twin
Våra twinrum har 2 st enkelsängar 90 x 200 och ligger mot gårdssidan av byggnaden. Inget av rummen har plats för extrasäng. Vi har 2 st twinrum på hotellet. Ett på bottenplan och ett på tredje våning.

Boka >


Queen
Queenrummen är mellanstora rum med en 160 x 200 säng. I två av våra queenrum kan man sätta in en extrasäng. Båda dessa rum ligger ut mot gatan. Övriga queenrum är belägna mot gårdssidan. Vi har totalt 7 queenrum och de finns på 1:a, 2:a och 3:e våning.

Boka >

King
Kingrummen är lite större än de andra rummen. I kingrummen har vi en 180 x 200 säng och i de 2 största, som vi också använder som bröllopssviter får vi plats med 2 extrasängar. Alla våra kingrum ligger ut mot gatan. Vi har totalt 3 kingrum och de finns på 1:a, 2:a och 3:e våning.

Boka >

- Tänk på att hotellet är helt rök- & djurfritt.

- I rummen mot gatan kan trafiken och tågen vara något störande.

Följ oss gärna på Facebook
Följ oss gärna på Instagram

Varmt välkommen!

+46 (0)340-80815
stay@okens.se