Hotell rum Varberg Okens B&B

Från Florida till Varberg

Vi som äger och driver hotellet heter Diba & Gert Okén och flyttade till Varberg efter att ha drivit hotell
 sex år i Key West, Florida, USA.

I december 2002  köpte vi det som då var Hotell Bergklinten i Varberg. Hotellet hade ett utmärkt läge med närhet till centralstationen och hamnen i Varberg  men var mycket nedgånget och i dåligt skick.

Om hotellet

Välkommen till ett prisvärt och affärsvänligt hotell mitt i Varbergs centrum. Vi är ett litet familjedrivet hotell i hjärtat av Varberg. Här har vi en varm och hemtrevlig atmosfär som får dig att känna dig som hemma. Bekväma enkelrum och dubbelrum med sköna sängar i olika storlekar, gratis internet på alla rum. Dusch, wc och frukostbuffé är inkluderat i våra redan låga priser.

Våra rum är romantiskt inredda med himmelsäng och alla har sin egna personliga stil. Alla rum är ljusa och har dubbelsäng i varierande storlek,  egen dusch och wc. Hotellet har INGEN hiss.
Bakom hotellet har vi en enkel liten gård med trädgårdsmöbler där man kan njuta av sin frukost när vädret tillåter. Eller varför inte ta det lugnt efter dagens aktiviteter.

Okéns Bed & Breakfast är det perfekta stället för alla typer av resenärer, sommarturister, golfare, bröllopssällskap, affärsresenärer, m.m. som söker det lilla extra. Här får ni alltid en varm och personlig service och vi kan hjälpa er med det mesta.

Vi vill göra er uppmärksam på att Okéns Hotell i Varberg är rök- och djurfritt.

Varmt välkommen!

Diba & Gert Okén

Här finns vi

Med närhet till Gekås i Ullared  Göteborg (70km), Halmstad (70km), Malmö (200km) och Köpenhamn endast 2.5 timma bort, ligger Varberg nära flera större städer som gemytligt alternativ. Järnvägstationen ligger endast 150 meter ner för gatan.

Parkering

De flesta av våra gäster som kommer med bil parkerar i P-huset som erbjuder dygnsparkering 300 meter från hotellet. Det finns flera gratis dygnsparkeringar ett par hundra meter från hotellet.
Läs mer på varberg,se/parkering

Varmt välkommen!

+46 (0)7032-80815
stay@okens.se

Följ oss gärna på Facebook
Följ oss gärna på Instagram