Hotell rum Varberg Okens B&B

Våra fyra rumstyper

På Okéns Bed & Breakfast har vi 16 hotellrum uppdelade på 4 olika rumstyper.
Alla våra rum har egen dusch, toalett och höghastighets WiFi. Vi har inga TV-kanaler på rummen,utan en skärm med Croamcast instalerat på alla rum så våra gäster enkelt kan streama den underhållning dom vill. Rummen är ljusa och romantiskt inredda, flera av dem med himmelsäng och alla har sin egen lite personliga stil. På alla rum finns det hårfön, men strykjärn och strykbräda lånar ni i receptionen. Rummen är fördelade på 3 våningar utan tillgång till hiss.


Petit
Våra petitrum är något mindre i storlek och har en 140 x 200 säng. Rummen ligger mot gårdssidan och inget av rummen har plats för extrasäng. Vi har totalt 4 standardrum på hotellet och de finns på bottenplan, 1:a och 2:a våning.

Boka >


Twin
Våra twinrum har 2 st enkelsängar 90 x 200 och ligger mot gårdssidan av byggnaden. Inget av rummen har plats för extrasäng. Vi har 2 st twinrum på hotellet. Ett på bottenplan och ett på tredje våning.

Boka >


Queen
Queenrummen är mellanstora rum med en 160 x 200 säng. I två av våra queenrum kan man sätta in en extrasäng. Båda dessa rum ligger ut mot gatan. Övriga queenrum är belägna mot gårdssidan.
Vi har totalt 8 queenrum och de finns på 1:a, 2:a och 3:e våning.

Boka >

King
Kingrummen är lite större än de andra rummen. I kingrummen har vi en 180 x 200 säng och i de 2 största, som vi också använder som bröllopssviter får vi plats med 2 extrasängar. Alla våra kingrum ligger ut mot gatan. Vi har totalt 2 kingrum och de finns på 1:a, 2:a våning.

Boka >

- Tänk på att hotellet är helt rök- & djurfritt.

- I rummen mot gatan kan trafiken och tågen vara något störande.

Följ oss gärna på Facebook
Följ oss gärna på Instagram

Varmt välkommen!

+46 (0)7032-80815
stay@okens.se